HomeFeaturedFocusGoogle şi Samsung se au ca fraţii

Google şi Samsung se au ca fraţii

Shaking-hands

Dacă despre relația tensionată dintre Samsung și Apple am tot vorbit în ultima vreme, este momentul să venim și un exemplu de parteneriat care se vrea armonios și plin de pace. Și care așa ar trebui să și fie, având în vedere că cele două părți implicate livrează împreună produse chiar bine primite în piață.

După ce cu câteva zile în urmă, un zvon care spunea că cei de la Google sunt îngrijoraţi de supremaţia absolută a celor de la Samsung pe zonele de interes comun, a făcut rapid turul presei de specialitate, iată că Google se grăbeşte să dezmintă şi să confirme relaţia bună pe care o are cu producătorul coreean.

O face prin vocea CFO-ului Patrick Pichette care a încercat printr-o serie de afirmaţii făcute celor de la Zdnet să demonstreze buna relaţie ce leaga cele doună companii. Pe de-o parte Samsung ca producător de hardware, de cealaltă parte Google ca furnizor de soluţii software au merite de necontestat în zonele în care activează. De aceea, misiunea CFO-ului celor de la Google a părut destul de facilă, el neavând dificultăţi în a afirma că cele două părţi acţionează împreună pentru a oferi consmatorilor produse cât mai bune calitativ.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep