HomeFeaturedFocusiOS 6.1.3 închide breșa ce a permis jailbreak-ul evasi0n

iOS 6.1.3 închide breșa ce a permis jailbreak-ul evasi0n

image

Puțin mai mult de o lună a durat fericirea posesorilor de aparate Apple cu iOS ce au putut să aplice cea mai recentă versiune a instrumentelor de jailbreak (evasi0n) și să instaleze fără restricții software din afara Apple Store. Gaura ce permitea jailbreak-ul fost astupată de Apple în noul update 6.1.3 de iOS alături de alte 5 bug-uri. Din politețe, Apple mulțumește echipei din spatele evasi0n pentru descoperirea bug-urilor.

Odată cu anularea facilității de jailbreak e rezolvat de către Apple și bug-ul legat de ocolirea lock screen-ului prin care se putea obține accesul parțial la modulul de telefonie.

Vestea bună pentru utilizatorii de iOS pasionați de jailbreak este că echipa evad3rs se pare că mai are în tolbă câteva bug-uri ce ar putea permite jailbreak-ul însă nu sunt dispuși să le folosească decât după următorul release de iOS.

Cu alte cuvinte, dacă vă bazați pe jailbreak nu faceți update la 6.1.3 pentru că pierdeți opțiunea de deblocare și va trebui să așteptați încă vreo 3-4 luni până să se schimbe ceva.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep