HomeFeaturedFocusMark Zuckerberg fondează un grup de lobby cu intenţii lăudabile

Mark Zuckerberg fondează un grup de lobby cu intenţii lăudabile

px-mark-zuckerberg

Am vorbit cu ceva vreme în urmă despre felul în care companiile mari cheltuie sume impresionante de bani cu diverşi indivizi sau organizaţii care fac lobby pe lângă factori de decizie de la Washington, cu scopul de a schimba legile astfel încât să creeze un climat legal mai favorabil pentru afacerile pe care le păstoresc.

Am vorbit de asemenea despre latura filatropică a lui Mark Zuckerberg şi despre felul în care se implică în educaţia tinerilor. Tocmai această implicare, dusă la un nivel şi mai puternic, l-au făcut pe fondatorul Facebook să demareze un proiect îndrăzneţ şi lăudabil. Un grup de lobby pe lângă Congresul Statelor Unite, care să promoveze educaţia tinerilor în zona de IT şi care să modifice şi cadrul legal pentru cetăţenii din afara Statelor Unite care vor să muncească în această ţară, făcând-o mai permisivă, pentru a ajuta la ocuparea locurilor de muncă disponibile în industria IT-ului.

Şi tocmai pentru a-şi arăta dorinţa de implicare în acest proiect, a donat 20 de milioane de dolari pentru susţinerea lui. I s-au alăturat şi alte personalităţi din sfera IT-ului, cu donaţii de două sau cinci milioane de dolari. Având în vedere că, împreună cu CEO-ul de la Google, Eric Schmidt sau cu Marissa Mayer de la Yahoo, Zuckerberg a semnat deja o scrisoare către Congresul Statelor Unite şi către Casa Albă, prin care cerea modificarea legii imigrării, nu cred că mă hazardez foarte mult dacă spun că în câţiva ani îl văd pe Mark Zuckerberg în politică. Şi cred sincer că va avea success.

sursa SFGate

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep