HomeFeaturedFocusMark Zuckerberg își ia proiectul politic în serios

Mark Zuckerberg își ia proiectul politic în serios

mz

Chiar ieri vorbeam despre inițiativa fondatorului Facebook de a forma un grup de lobby pe lângă Congresul Statelor Unite, cu menirea de a influența climatul legat din zona pieței muncii și de a facilita drumul cetățenilor străini care doresc să muncească pe teritoriul american.

Lucrurile accelerează în această direcție, fiind deja stabilit un target de 50 de milioane de dolari pentru finanțarea acestui grup politic. Mai mult, s-au conturat și alte direcții de acțiune ale acestui grup, una dintre ele fiind stimularea cercetărilor stiințifice încă de la nivelul școlii. Nu este un domeniu străin, alături de Bill Gates, Mark Zuckerberg a militat pentru popularizarea IT-ului în școli.

Inițativa sa, pe care am catalogat-o deja ca fiind lăudabilă, se pare că se va bucura de susținerea altor nume grele din zona IT-ului și nu numai. Primul pe listă este chiar fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman. O spun încă odată, cred ca fondatorul Facebook va avea un viitor strălucit în politică. Până la urmă nici nu ar trebui să îi fie greu, a reușit până și Arnold Scwartzenegger.

sursa The Wall Street Journal

Articol precedent
Urmatorul articol

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep