HomeFeaturedFocusNokia nu mai așteaptă după Instagram și lansează aplicația proprie 2InstaWithLove pe...

Nokia nu mai așteaptă după Instagram și lansează aplicația proprie 2InstaWithLove pe Windows Phone

image

Una din aplicațiile majore care încă lipsește de pe platforma Windows Phone este cea nativă Instagram și se pare că nici nu va veni una în curând. Ca lucrurile să fie și mai rele, InstaCam, un client destul de bun pentru acest serviciu a pierdut posibilitatea de a posta poze, ceea ce face ca opțiunile de Instagram ale unui utilizator de Windows Phone să fie foarte reduse (aș spune aproape inexistente).

Nokia s-a cam săturat să nu poată pune în valoare excelenta cameră de pe Lumia 920 și pe Instagram și a decis că e cazul să mai aducă încă un plus utilizatorilor de Lumia: #2InstaWithLove este acum în Windows Phone Store și aduce opțiunea de aplicare a unui filtru Polaroid alături de inserare unui hashtag #2InstaWithLove atunci când poza este postată pe rețelele de socializare.

Din păcate nu este o soluție care să înlocuiască un client de Instagram. E doar o modalitate de a încerca generarea unui curent pozitiv care să atragă atenția Facebook care ar putea produce un client propriu.

Nu îmi dau seama cât de eficientă e mișcarea mai ales că până acum nu există nici măcar aplicație proprie Facebook în Windows Store, cea existentă fiind opera Microsoft.

Download #2InstaWithLove from Windows Phone Store

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep