HomeFeaturedFocusPandora are aplicație oficială pentru Windows Phone 8

Pandora are aplicație oficială pentru Windows Phone 8

image

Pandora pentru Windows Phone 8 are în sfârșit un client oficial în Windows Phone Store. Aplicația anunțată odată cu lansarea platformei Windows Phone 8 este disponibilă de astăzi pentru download. Și mai are ceva: versiunea free va funcționa fără reclame până pe 31 decembrie 2013, adică exact ca la fel ca versiunile comerciale de pe celelalte platforme.

Pandora for Windows Phone are Live Tile în care se pot vedea informații detaliate despre piesa care rulează. Dacă nu știți încă, Pandora este un serviciu de streaming audio, disponibil NUMAI în țările vestice, prin care utilizatorul are posibilitatea de a asculta pe internet muzica preferată.

image

Cu toate că din România nu poate fi accesat direct serviciul Pandora.com, vă recomand să urmăriți totuși un mic tur al aplicației:

În varianta în care găsiți o modalitate să folosiți un proxy din SUA pentru conectarea la internet, și așa să puteți accesa Pandora, puteți descărca programul de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. Hai sa dam un sens articolului de aici…sa si vorbim si de smartphone-uri.
    @Ioane…o aplicatie de calendar (agenda) pentru android calumea? Ma intereseaza sa aibe si un widget…ce sa nu ocupe 4×4 (adica tot ecranul meu de pe molecular). Sugestii (din ce ai folosit matale).
    Ma inereseaza sa nu informatii importante (la data de trebuie sa emit o factura…la data x sa ridic un colet…..) sau informatii vitale pt existenta mea: nu uit sa cumpar cadou pt nevasta de ziua ei, sa cumpar cadou pt nevasta de aniversarea noastra, sa cumpar cadou pt nevas ade ziua mea…etc

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep