HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4, date aproximative de vânzare

Samsung Galaxy S4, date aproximative de vânzare

Samsung-GalaxyS4

Este evident că lansarea mult așteptatului Galaxy S4 a ținut capul de afiș al zilei de ieri (deși, la nivel local, lansarea în România a lui HTC One a fost la fel de importantă). Este la fel de evident că datele tehnice ale noul flagship al celor de la Samsung nu mai sunt deja un secret pentru pasionați.

Este aproape la fel de evident că așteptările noastre la nivel de modificări de aspect au fost mai mari decât era cazul.

Nu este deloc evident care va fi prețul de vânzare al lui Galaxy S4, cei de la Samsung păstrând o secretomanie suspicioasă asupra acestui subiect.

Ceea ce este aproximativ evident, dar în același timp destul de interesant pentru fanii Samsung aflați în așteptarea noului smartphone, este că data punerii în vânzare este plasată undeva la sfârșitul lunii Aprilie. Mai mult, cifrele făcute publice spun că telefonul se va găsi la vânzare în 155 de țări prin intermediul a 327 de operatori. Nu există informații legate despre o țară sau alta în mod explicit, dar ne place să credem că România este acolo. Cu atât mai mult cu cât printre operatorii europeni enumerați se află atât Vodafone, cât și Orange.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep