HomeFeaturedFocusSe conturează un nou trend: desktop-ul cu ecran detașabil

Se conturează un nou trend: desktop-ul cu ecran detașabil

Dell

Se pare că asistăm la creearea unui nou trend în ceea ce privește desktop-ul clasic, un trend care presupune folosirea display-ului și individual, pe post de tabletă. Spun asta deoarece, noul Dell XPS 18 All-In-One urmează același model.

Am văzut deja că Asus Transformer AIO face acest lucru, ba chiar îl face cu un mare plus, oferindu-ne șansa să lucrăm cu două sisteme de operare, acum o face și Dell XPS 18 All-In-One, chiar dacă ne limitează doar la Windows 8. Și în ciuda faptului că cei de la TheVerge mai văd o limitare, dată de mobilitatea redusă pe care o tabletă de 18 inchi o oferă, e clar că avem de-a face cu o nouă modă în ceea ce privește desktop-ul. Cel puțin pe cel folosit acasă, acolo unde faptul că poți lua ecranul și îl poți utiliza ca pe o tabletă are anumite beneficii clare.

Mai trebuie menționată că și Sony are un produs care poate fi inclus în aceeași gamă, Sony Vaio Tap 20. Și cred că, așa cum Asus a găsit excelenta îmbinare a două sisteme de operare, se vor putea dezvolta și alte caracteristici la fel de utile pe marginea acestui concept de-a dreptul interesant.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep