HomeFeaturedFocusStephen Elop crede că Windows Phone poate să fie cel mai mare...

Stephen Elop crede că Windows Phone poate să fie cel mai mare sistem de operare din lume

image

La Mobile World Congress de la Barcelona, Stepehen Elop, CEO Nokia a dat un interviu pentru Bloomberg în care a punctat noua orientare Nokia și viitorul companiei alături de Windows Phone. Printre altele a recunoscut și că Nokia Lumia 920 a fost produs în cantități mult prea mici față de cererea existentă, prioritatea vânzărilor fiind țările dezvoltate – în caz că mai aveați vreo îndoială cât de mult contează pentru Nokia țări ca România unde Lumia 920 a ajuns după mai bine de șase luni de la lansare oficială.

Nokia a mers pe mână Windows Phone pentru că platforma le permite finlandezilor să aibă elemente avansate de diferențiere – lucru pe care Android-ul nu le-ar fi permis (punctez eu). Și e foarte adevărat, în momentul de față o grămadă de aplicații/funcții sunt dispoibile exclusiv pe Nokia Lumia (navigare asistată de GPS cu hărți offline gratuite, opțiuni de playto pentru DLNA, muzică etc.).

Mesajul lui Elop din interviu e puternic: ”Windows Phone poate să fie cel mai mare sistem de operare din lume” și lasă totuși loc de interpretare. Acest poate cam schimbă puțin din sens, nu?

 

via Bloomberg

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep