HomeFeaturedFocusTelefoanele cu Windows Phone au depășit iPhone-ul

Telefoanele cu Windows Phone au depășit iPhone-ul

Frank_X._Shaw

Dacă v-a căzut barba în jos când ați citit acest titlu, atunci ați trăit aceeași senzație care m-a încercat și pe mine când am văzut anunțul făcut de șeful de PR de la Microsoft pe blogul Technet. Noroc că, încă de atunci, a venit și lămurirea că acest miracol s-a întâmplat pe anumite piețe, șapte la număr.

Astăzi aflăm prin intermediul celor de la New York Times Bits și care sunt aceste piețe și deja lucrurile se mai liniștesc. Cei de la IDC au identificat care sunt aceste piețe și afirmația începe să capete veridicitate. Vorbim despre piețele din Argentina, India, Polonia, Rusia, Africa de Sud și Ucraina. Plus încă două țări din Europa de Est.

La această situație cu Windows Phone în fața iPhone-ului pe aceste piețe au contribuit mai mulți factori. Eforturile Nokia, care a avut mereu o clientelă fidelă pe aceste piețe, faptul că iPhone este destul de scump și destul de puțin susținut de către operatori pe aceste piețe, dar și faptul că numărul oficial de telefoane de la Apple care a ajuns în aceste țări este mult mai mic decât cel real, achiziționarea produsului din alte țări unde prețul este mai accesibil fiind un obicei bine împământenit.

Oricum, interesantă maniera lui Frank Shaw de a scoate câteva lucruri din context pentru a le oferi o conotație foarte aparte. Omul își cunoaște meseria!

via New York Times Bits

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep