HomeFeaturedFocusUn apel video de pe Everest va fi facut cu un HTC...

Un apel video de pe Everest va fi facut cu un HTC One

08-climb-everest-snow-mountainside_19167_600x450

Interesantă mişcare de imagine pe care o va face HTC: exploratorul britanic Daniel Hughes are de gând să urce pe vârful Everest şi de la 8848 m deasupra mării să realizeze primul apel video de pe vârful Everest pentru BBC News. Planul este abia la început, doar la jumătatea lunii mai Hughes ar trebui să ajungă pe vârful Everest şi de acolo, la o temperatură de –35 de grade Celsius se va folosi de un (înclin să cred că mai multe) HTC One şi tehnologia de comunicaţie la Inmarsat să realizeze un apel video. Pe parcursul căţărării pe Everest are de gând să documenteze călătoria folosindu-se de camera foto de pe HTC One. Informaţiile vor fi puse pe www.everestmillion.com pe măsură ce călătoria se va desfăşura.

Toată demonstraţia face parte din campania Everest Million prin care se doreşte aducerea în vizorul public a organizaţiei Comic Relief şi a proiectelor sale.

Dacă îi va reuşi transmisia video, Hughes va realiza o premieră interesantă: folosirea unui smartphone la temperaturi şi presiuni extreme. Sunt foarte curios ce detalii se vor da despre comportamentul aparatului.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Foarte interesant. Si la ce o sa ma ajute asta pe mine, utilizatorul de rand? Presupunand ca HTC one chiar va functiona in conditiile alea? Imi aduc aminte ca Nikon a facut ceva similar.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep