HomeFeaturedFocusUpdate major pentru Mail, Calendar și People în Windows 8/RT

Update major pentru Mail, Calendar și People în Windows 8/RT

image

Microsoft a anunțat un update major pentru câteva din aplicațiile importante din Windows 8: Mail, Calendar, People. Sunt exact acele aplicații pe care la început le-am folosit cu plăcere și la care am renunțat ulterior din cauza instabilității și a ineficienței de care au dat dovadă în cele șase luni de când lucrez cu Windows 8.

Update-ul va fi disponibil în următoarele ore, simultan pentru toți utilizatorii de Windows 8. Nu vă grăbiți către Windows Store, veți fi înștiințați automat de sistemul de operare atunci când va detecta disponibilitatea lor.

Calendar este ajustat la nivelul interfeței ca să ofere informații mai clare legate de zilele săptămânii respectiv perioada curentă. Ceva similar cu ceea ce există în Google Calendar. Apare și opțiunea de verificare a disponbibilității persoanelor pe care le invitați la un eveniment.

People permite trimiterea de mesaje direct pe zidul prietenilor (dacă au cont de Facebook), aduce un fel de What is new pentru serviciile social media. Prietenii din agendă au datele actualizate din server-ul Exchange (dacă e cazul).

Mail primește niște funcții noi, cea mai interesantă fiind cea de creare a directoarelor direct din aplicație, realizarea de căutări direct pe server-ul de email.

Toate modulele au teoretic și optimizări de performanță: timpi mai mici de încărcare, alocarea mai bună a resurselor.

Sunt foarte curios ce se va schimba în bine după update.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep