HomeFeaturedFocusDacă-i război, război să fie!

Dacă-i război, război să fie!

samsunggalaxys4vshtcone

Cam acesta este principiul după care se ghidează cele doua tabere, Samsung și HTC, în încercarea de a-și împinge cele două telefoane de top, Galaxy S4, respectiv HTC One, în sufletele potențialilor clienți.Și la un asemenea război, se folosește tot arsenalul, până la cele mai grele arme.

O astfel de armă grea este, fără îndoială, prețul. De bine ce v-am făcut ieri o scurtă radiografie a situației comerciale pentru cele două aparate, că lucrurile s-au și modificat radical peste noapte. Brusc, avantajul de 50 de dolari pe care cei de la HTC îl aveau, a dispărut în întuneric. Cu alte cuvinte, cei de la AT&T au coborât prețul pentru varianta cu 32 GB de la 249 dolari, la 199 dolari, egalând astfel prețul pentru HTC One. Este evident că această ajustare au făcut-o de fapt cei de la Samsung, dar în același timp este bătător la ochi că acest lucru se întâmplă la doar o zi după anunțul celor de la HTC legat de preț.

Ambele prețuri sunt valabile pentru contracte pe doi ani. HTC mai păstrează, cel puțin deocamdată, avantajul datei de livrare și al memoriei mai mari cu 32 GB la același preț. Asta în cazul în care lucrurile rămân așa. S-ar putea să mai avem și alte manevre tactice similare. Sunt curios totuși ce înseamnă acest abonament pe doi ani. Nu de alta, dar la noi în țară LG Optimus G este deja în oferta Orange la un preț chiar mai mic. Și este un telefon de luat în seamă.

via AT&T

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep