HomeFeaturedFocusGoogle prezinta GMAIL Blue – cu subtile aluzii la Windows Blue

Google prezinta GMAIL Blue – cu subtile aluzii la Windows Blue

x10sctmp

Să zicem că un Windows Blue are nevoie de un client de email adecvat din partea lui Google. Şi aşa conflictul cu Microsoft e în plină desfăşurare, de ce să nu îşi arate intenţiile bune?

După mai bine de şase ani de lucru Google aduce pe piaţă GMAIL Blue. E o idee revoluţionară, atent studiată care … face acelaşi lucru. Doar că e … Blue (albastru). S-a ales culoarea asta pentru că portocaliul iniţial arăta extrem de rău. GMAIL e acelaşi GMAIL pe care îl cunoaştem şi îl folosim, numai că e … albastru.

x10sctmp0

Anunţul Google vine imediat după cel în care ne spune că a decis să închidă YouTube şi face parte din seria de farse de 1 aprilie. Mie mi se pare că GMAIL Blue nu e doar o farsă – mesajul şi asemănarea cu Windows Blue îmi spun că de fapt Google răspunde finuţ campaniei Microsoft anti Google.

La fel de bine, Blue poate să facă referire la Facebook şi la iminentul anunţ al companiei în care unii speculează prezentarea unui telefon Android de la HTC, acel Facebook phone.

Oricare ar fi explicaţia, urmăriţi mai jos prezentarea Google a lui GMAIL Blue. Sigur o să vă placă:
[embedplusvideo height=”337″ width=”550″ standard=”http://www.youtube.com/v/Zr4JwPb99qU?fs=1″ vars=”ytid=Zr4JwPb99qU&width=550&height=337&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4155″ /]

Pe wiki e o listă cu toate celelalte glumiţe de 1 aprilie făcute de Google de-a lungul existenţei sale.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Ciudat, dupa update – ul din aceasta dimineata pe Android e cu verde, iar in browser ma pune sa aleg verde sau albastru. Ce recomnadati?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep