HomeFeaturedFocusGrecul Kostas Loukas e noul Director General Microsoft Romania

Grecul Kostas Loukas e noul Director General Microsoft Romania

image

Astăzi, la câteva luni bune de la anunțul plecării lui Ronald Binkofsky de la cârma Microsoft România, a fost anunțat numele succesorului său. Nici de data asta nu a fost aleasă o persoană din România, noul șef al Microsoft fiind Kostas Loukas.

imageKostas Loukas lucrează de 8 ani la Microsoft,trecând prin roluri de Controlor Financiar, Director Financiar si Administrativ, Director General interimar al Microsoft Grecia. Kostas vine în România de la conducerea Microsoft pentru Cipru și Malta. În Microsoft se practică mutarea oamenilor în regiune – Kostas a fost în Grecia și apoi Cipru, Ronald Binkofsky pleacă din România înapoi în Polonia.

Ne-ar fi plăcut să vedem că oameni din România pleacă să conducă alte regiuni așa cum a făcut-o Silviu Hotăran, primul șef MIcrosoft România. Și nu că persoane din afara țării ajung să conducă destinele filialei din România a Microsoft.

Kostas Loukas, Director General, Microsoft Romania: „Sunt onorat de oportunitatea de a conduce Microsoft Romania, companie recunoscuta pentru talentul si succesul oamenilor – atat in cadrul Microsoft, cat si in piata locala. Intentionez sa continuam povestea de succes a Microsoft Romania alaturi de aceasta echipa si sa dezvoltam mai departe relatiile cu clientii si partenerii nostri din Romania.”

Poate că într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat o să avem ocazia să stăm de vorbă cu domnul Kostas așa cum am făcut-o cu Ronald Binkofsky atunci când a venit la conducerea Microsoft România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep