HomeFeaturedFocusHTC 606w: un Android de mijloc ce împrumută sistemul de sunet de...

HTC 606w: un Android de mijloc ce împrumută sistemul de sunet de la One

htc-606w

Apărut în leak-uri, modelul 606w confirmă acea agresivitate invocată de Peter Chou, acea dorință de a copia modelul Samsung și de a ataca un număt cât mai mare de segmente de utilizatori, oferind produse pentru gusturile și buzunarele fiecăruia. Și dacă am văzut că HTC Desire P se poziționează ca un Android low-cost, cred că despre acest nou membru al familiei putem spune că încearcă să fie sub categoria de top.

Iar sistemul de boxe stereo pe care 606w (să sperăm că își va găsi și un nume comercial mai ușor de digerat) îl afișează, ne duce cu gândul la One și la al său BoomSound. Megând mai departe, cred că nu greșim foarte mult dacă spunem că 606w este varianta mai palpabilă din punctul de vedere al prețului a lui HTC One.

Numai că această apropiere de buzunarele consumatorilor nu este făcută fără sacrificii. Avem un ecran de 4,5 inchi, cu o rezoluție de 960 x 540 pixeli, un quad-core de 1,2 GHz, 1 GB de memorie RAM, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una secundară de 1,6 megapixeli și un Android 4.1.2. Tocmai datorită acestor detalii tehnice putem să-l încadrăm pe 606w în categoria de mijloc.

Să sperăm că și detaliile comerciale ale acestui smartphone, care pentru moment sunt total absente, ne vor confirma această clasificare a aparatului.

via Engadget

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep