HomeFeaturedFocusLG Optimus G Pro și joaca de-a două diagonale

LG Optimus G Pro și joaca de-a două diagonale

lg-optimus-g-pro-55

Tocmai am vorbit despre succesul pe care l-au înregistrat vânzările de LG Optimus G Pro în Coreea, țara în care, dacă ne aducem aminte bine, telefonul a fost lansat cu un display mai mare decat al modelului arătat inițial. Am vorbit la momentul inițial despre acest model, cu display de 5.5 inchi ca fiind un fel de cadou pentru consumatorii din țara de baștină a companiei.

Dar am facut-o în glumă, fără să cred la modul serios că fratele mai mare al lui LG Optimus G, și unul dintre cele mai reușite telefoane ale celor de la LG va renunța la jumătatea de inchi extra de îndată ce va ieși în afara granițelor.

Ei bine, iată că se întâmplă! Modelul, care poartă același nume, se lansează oficial în Japonia. Dar jumătatea de inchi rămâne în țara de origine. Așadar LG Optimus G Pro, dar cu ecranul de 5 inchi, va ajunge pe piața din Japonia. Partea bună este că telefonul începe să miște pe piețele externe. Și bine face, pentru că este un model care promite mult, și care cu siguranță se va bate pentru o poziție de top în clasamentul telefoanelor.

Partea mai puțin bună este că deja începem să ne frământăm plini de neliniște: oare în România care model ajunge? 🙂

via Engadget

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep