HomeFeaturedFocusLord of the Rings Online primește un nou expansion

Lord of the Rings Online primește un nou expansion

lotro-helms-deep-logo

Mai țineți minte acea replică grozavă „Fell deeds awake. Now for wrath! Now for ruin! And a red dawn!”, era diferită în carte, dar tot suna bine. Vă puteți aștepta să începeți să rostiți asta mult mai des în Lord of the Rings Online , fiindcă Turbine anunță că va lansa un nou expansion pentru MMO-ul lor Tolkieninan.

Helms’s Deep va adăuga celebra cetate, în care oamenii s-au luptat de unii singuri și fără nici un fel de ajutor de la elfi…, bine era unul, și un dwarf, câțiva hobbiți, dar în rest oameni, împotriva armatelor de orci. Lupta pentru cetate va reprezenta cel mai mare conflict al jocului, scara bătăliei întrecând orice a mai fost prezent până acum în MMO. Cetatea nu este de una singură, izolată în vid, ci vine alături de Edoras și regiunile alăturate. Să nu vă speriați dacă seamănă cu Whiterun, de acolo au luat ideea.

Pe partea de mecanică, Helm’s Deep va mări nivelul maxim de la 85 la 95, adăugând abilități noi și modificând specializările claselor. Veți călări prin Rohan, către cetate, în toamna acestui an.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep