HomeFeaturedFocusMicrosoft lucrează la un smartwatch?

Microsoft lucrează la un smartwatch?

smartwatches

Ceea ce părea la început mai degrabă un zvon, dată fiind informația obținută de la o sursă îndoielnică a celor de la Wall Street Journal, cum că Microsoft atacă piața de smartwatch, chiar dacă pare cam mult să o numim piață având în vedere stadiul la care se afă acest gen de produs, începe să prindă un contur mai clar.

Și asta și datorită faptului că, tot datorită unei surse, de această dată a celor de la TheVerge, încep să apară mai multe detalii despre acest proiect al celor din Redmont. Se pare că se lucrează de aproximativ un an la un astfel de produs și că în stadiul actual există mai multe prototipuri. Mai mult, ecranul de 1,5 inchi despre care vorbea sursa celor de la Wall Street Journal și care era dat ca fiind necesar unui astfel de ceas smart, se pare că este confirmat.

Pornit mai degrabă ca un accesoriu pentru Xbox și pentru Kinect, dar repoziționat pe parcurs, produsul se pare că se bucură de atenția acelorași cercetători care au dezvoltat zona de gaming a celor de la Microsoft, dar și de anumite tehnologii de conectivitate folosite la tabletele Surface. Mai multe informații nu au fost dezvăluite deocamdată, dar probabil că vor tot ieși la iveală de acum încolo.

Se pare că avem o horă care începe să crească și să se învârtă din ce în ce mai tare în jurul conceptului de smartwatch. Va fi interesant de urmărit ce dansatori vor mai intra în joc și care va fi poziționarea lor pe această piață extrem de tânără.

via TheVerge

3 COMENTARII

  1. Microsoft a mai avut o incercare cu SPOT watch lansat in 2004. Ceasul a fost fabricat de mai multi producatori de top si permitea primirea de mesaje din Windows Messenger, stiri, meteo si informatii de bursa.
    Ca sa aiba mai mult succes acum , va trebui sa fie compatibil cu toate produsele Microsoft, cu Xbox si smartphoneuri cu WP8.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep