HomeFeaturedFocusNokia dă din coate pentru o poziție la vârf: vine cu un...

Nokia dă din coate pentru o poziție la vârf: vine cu un phablet

Nokia

Și o face, potrivit celor de la Financial Times citați de TheVerge, prin atacarea segmentului denumit atât de plastic dar atât de aproape de realitate “phablet”. Se pare că în ultima parte a anului vom vedea un dispozitiv din seria Lumia de dimensiunile Samsung Galaxy Note.

Se pare că acest dispozitiv se va bucura de avantajul suportului pentru ecrane cu rezoluții de 1080p pe care cei de la Microsoft vor să îl introducă în a doua jumătate a anului în Windows Phone. Alte detalii nu și-au făcut loc înspre ochii curioși și flămânzi ai celor pasionați.

Oricum, este de notat că avem de-a face cu al treilea produs dintr-o serie plănuită de Nokia, care apare deocamdată doar în leak-uri sau în zvonuri neconfirmate, alături de cele două care poartă numele de cod EOS și Catwalk.

Să asistăm oare la o nouă replicare a popularului model de filosofie comercială instaurat de Samsung, cu o multitudine de device-uri adresate tuturor categoriilor de consumatori? Până una alta s-a dovedit a fi un model de succes, așa că ar putea fi urmat și de alții. Am văzut ieri că HTC pare să meargă pe acest drum, de ce nu și Nokia?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep