HomeFeaturedFocusO tabletă Surface de 7 inchi este iminentă pentru Microsoft

O tabletă Surface de 7 inchi este iminentă pentru Microsoft

Microsoft-Surface-Pro

Până acum tot ceea ce s-a spus despre acest subiect au fost doar speculații. O tabletă Surface de 7 inchi era văzută ca o posibila explicație pentru renunțarea Micrososft la limita minimă de cerințe în materie de rezoluție a ecranului pentru device-urile care rulează Windows 8, de 1366 x 768 pixeli.

Între timp lucrurile se mișcă înspre confirmarea acestei teorii. Cei de la Wall Street Journal spun că, prin intermediul sursei lor din cadrul companiei, descrisă ca “one person familiar with Microsoft’s product plans”, au aflat că acest tip de gadget este un plan clar de viitor pentru compania din Redmont. Cu atât mai mult cu cât cifrele au demonstrat că peste jumătate din tabletele vândute la nivel global au avut diagonala în jurul dimensiunii de 7 inchi.

Articolul lor oferă și alte argumente date de caracteristici ale pieței de device-uri mobile pe care nici măcar o companie de talia Microsoft nu le poate ignora. Dacă sursa celor de la Wall Street Journal este de încredere, probabil că spre sfârșitul anului vom vedea un astfel de Surface. Însă finalul acestui articol face mai mult decât toată confirmarea dimensiunii care până la urmă era greu să lipsească din portofoliul Microsoft, și probabil că se bazează pe aceeași sursă. Ia citiți aici:

“Microsoft also is continuing to test its own smartphone, although it isn’t clear whether it will bring such a device to market, component suppliers said”.

via Wall Street Journal

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep