HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Mega vine în două diagonale

Samsung Galaxy Mega vine în două diagonale

samsung-galaxy-mega

Se pare că cei de la Samsung și cu cei de la LG chiar au idei similare. Nu am vrut să spun că își împrumută ideile, pentru că disputa dintre Samsung și LG pe marginea furtului de tehnologie OLED este un subiect prea fierbinte zilele acestea.

De această dată asemănarea nu poate face subiectul nici unui fel de acuzație. Pur și simplu, modelul LG Optimus G Pro, care circulă cu două variante de dimensiune de display sub același nume (Optimus G Pro de 5 sau 5.5 inchi), se regăsește începând de ieri și la Samsung. Mai exact, modelul Samsung Galaxy Mega, lansat oficial, circulă cu două variante de display, de 6.3 și respectiv 5.8 inchi.

Samsung Galaxy Mega vine cu un display de 6.3 inchi, HD, cu o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, un dual-core de 1.7 GHz, o cameră de 8 megapixeli și Android 4.2, LTE, GPS, o baterie de 3200 mAh și o memorie internă de 8 sau 16 GB (vor exista ambele variante).

De cealaltă parte, Samsung Galaxy Mega J propune un ecran de 5.8 inchi cu o rezoluție puțin ciuntită, de doar 960 x 540 pixeli și un procesor tot dual-core de doar 1.4 GHz. Dacă mai scădem LTE-ul, și lăsăm doar varianta cu 8 GB de memorie internă (bine că măcar aici avem un singur model, ca începusem să amețesc), îl avem conturat destul de clar și pe acest membru al familiei.

Partea bună cu aceste două (chiar trei) aparate cu nume identic, este dată de faptul că cei de la Samsung au declarat că vor intra destul de repede și pe piața din Europa. Ceea ce este îmbucurător pentru cei care vor să aibă la îndemână o paletă (nu de ping-pong) cât mai largă de dimensiuni (nu și de nume) atunci când vine vorba de alegerea unui smartphone.

Iar partea bună legată de cei de la Samsung este că nu se dezmint atunci când vine vorba de strategia lor de a oferi produse pentru fiecare segment de cumpărători și vin cu aceste variante de Galaxy Mega la numai câteva zile după ce anunțaseră Samsung Galaxy Win, un alt membru al familiei Galaxy.

via Engadget

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep