HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 vs HTC One: review detaliat

Samsung Galaxy S4 vs HTC One: review detaliat

DSC_1501

Întrebările care stau pe buzele tuturor fanilor Android sună simplu: Samsung Galaxy S4 sau HTC One? Care e cel mai bun? De ce? Care sunt diferențele între ele? Care are camera mai bună? Dar la performanță, cine e mai bun?

Am răspuns la toate întrebările acestea pe parcursul mai multor articole publicate în ultima săptămână. Acum le-am grupat într-unul singur, ca să vă ajut să luați cea mai bună decizie.

Așadar, vă recomand să începeți prin a citi analiza detaliată a elementelor hardware:

image

Vă recomand apoi să treceți prin articolul în care sunt comparate camerele foto ale celor două smartphone-uri de top. Galaxy S4 și HTC One merg umăr la umăr până aproape de final.

image

Pentru ca în cele din urmă să vă faceți o idee despre performanța celor două:

image

Acum puteți alege în cunoștință de cauză. Direrențele sunt atât e subtile încât înclin să cred că majoritatea vor alege bazându-se pe plăcerea ochiului. O alegere subiectivă, care are în spate o preferință personală.

Voi către ce veți merge?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

7 COMENTARII

  1. @Daniel Chetroni
    De ce ai vrut neaparat S4?

    @Drajneanu Gelu
    Am un film in care am inregistrat cum se aude in cele doua smartphone-uri, acelasi film. Trebuie sa il prelucrez si sa il urc pe YouTube. Nu imi dau seama cum e fata de cel de pe S3.

    In comparatie cu cel de pe HTC One, mi se pare ca se nivelul audio e tot acolo. Pe HTC One, datoria Boomsound si a boxelor stereo, se aude ceva mai plin si mai clar.

  2. salut, tot caut de ceva timp un test comparativ HTC One vs Samsung S4 legat de sound in speakers, as dori sa stiu care ar fi diferentele la acest capitol, am inteles ca si Samsung are un speaker mai bun decat cel pus pe s3, dar ar fi fost bun un test aoudio intre cele 2 device-uri

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep