HomeFeaturedFocusTelevizorul de 38.000 de dolari, băgat în buzunar de un rival

Televizorul de 38.000 de dolari, băgat în buzunar de un rival

christie 4K projector

La momentul lansării sale, eram destul de uimiți de prețul relativ piperat pe care televizorul 4K al celor de la Samsung îl avea (și încă îl mai are), și îl numeam televizorul de 38.000 de dolari. Chiar dacă prețul a fost puțin coborât, dar numai puțin, eram destul de convins că este un plafon peste care se va trece destul de greu.

Ei bine, m-am înșelat! Amarnic! Concurentul care pur și simplu și-a bătut joc de prețul lui Samsung UN85S9, vine din același domeniu al rezoluției 4K. Chiar dacă nu este un televizor, ci este un proiector, prețul spulberă orice concurență: 161.000 de dolari pentru modelul de 35.000 de lumeni și 125.000 de dolari pentru modelul de 25.000 de lumeni.

Cele două vin de la Christie Digital Systems și cel mai probabil targetează sălile de cinematograf care vor să ofere senzații vizuale tari clienților. În ciuda acestei targetări evidente, sunt convins că se vor găsi mulți snobi care se vor repezi să își achiziționeze așa ceva, împinși de la spate de principiul conform căruia opulența se confundă cu noblețea și “noblesse oblige”, nu-i așa? Sper sincer că, dacă de prețul de 161.000 de dolari nu se vor împiedica (anumite mașini care au prețuri apropiate dar stau în parcările blocurilor mă fac să cred că prețul nu va fi o problemă), se vor încurca puțin în dimensiunea unui astfel de proiector, comparabilă cu aceea a unui birou de corporatist entry-level.

Oricum, televizoarele 4K cu prețuri piperate se vând, ne-au demonstrat-o cifrele chiar dacă noi am fost sceptici. De ce nu s-ar vinde și proiectoarele 4K?

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep