HomeFeaturedFocusUbisoft a anunțat oficial Far Cry 3: Blood Dragon

Ubisoft a anunțat oficial Far Cry 3: Blood Dragon

Far-Cry-3-Blood-Dragon

După ce a fost lansat în mod neașteptat, ca urmare a unei probleme de securitate în serviciul UPlay, Ubisoft a dezvăluit oficial Far Cry 3: Blood Dragon. Jocul este o reimaginare a lui Far Cry 3 ca o parodie a unui film de acțiune din anii ’80, despre un viitor post-post-apocaliptic, în care o armată de cyborgs amenință lumea, iar jucătorul trebuie să îi oprească, în rolul lui Rex Colt, și el tot un cyborg. Personajul este interpretat, în mod surprinzător, de Michael Biehn, cunoscut pentru rolul lui Kyle Reese din Terminator și Hicks din Aliens (Colonial Marines).

Jocul funcționează predominant după aceleași mecanici ca Far Cry 3, dar oferă un arsenal îmbunătățit, cyborgs pe post de inamici și locații noi de vizitat. Deși foarte probabil este deja butonat de cei care au profitat de pe urma incidentului de zilele trecute, Blood Dragon va fi lansat pe 1 mai, ca un titlu de sine stătător, pentru PC, Xbox 360 și Playstation 3.

Dacă ideea are succes, poate vom vedea de la Ubisoft mai multe astfel de reimaginări, poate un Assassin’s Creed cu Rayman în rolul principal.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep