HomeFeaturedFocusAcțiunile Facebook încă se vând bine

Acțiunile Facebook încă se vând bine

jim-breyer

Și asta în ciuda cotațiilor de la bursă. Ne-o confirmă mișcarea făcută de Jim Breyer, unul dintre investitorii de la începuturile Facebook. Care recent a vândut o parte din acțiunile sale, contra sumei de 38 de milioane de dolari. Vorbim mai exact despre un total de 1,3 milioane de acțiuni vândute.

Omul nu este la prima astfel de ispravă, în toamna anului trecut el adăugându-și în cont aproximativ 81,1, milioane de dolari în urma vânzării altei tranșe de acțiuni de la aceeași companie. Și resursele sale sunt departe de a se fi terminat, pentru că Jim Breyer mai deține încă 7,8 milioane de acțiuni Facebook, a căror valoare depășește în prezent suma de 223 milioane de dolari.

Pe de altă parte, fiind vorba despre un om recunoscut de către Forbes ca fiind unul dintre cei mai puternici 100 de investitori, există și posibilitatea ca banii obținuți în urma acestor tranzacții să fie reorientați înspre alte investiții, mai profitabile. Lucru pe care probabil că nu îl vom afla prea curând. Oricum, chiar dacă nu se compară cu valoarea tranzacțiilor cu acțiuni Google, avem totuși dovada că și acțiunile Facebook se tranzacționează cu succes.

via Cnet

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep