HomeFeaturedFocusClonă de iPhone cu cameră de 18 megapixeli

Clonă de iPhone cu cameră de 18 megapixeli

i_mobile_IQX

Un asemenea parametru tehnic de top este demn de un smartphone de top. Iar dacă nu este smartphone de top, măcar să fie o clonă a unuia. Pentru că sincer cred că aparatele despre care vorbim, ale celor de la i-mobile, cu numele de cod IQ X și IQ XA sunt niște clone de iPhone. Mă bazez și pe tradiția celor de la i-mobile în a face astfel de isprăvi.

Așadar vorbim despre o clonă de iPhone, alta decât celebrul Goophone despre care am vorbit cu ceva vreme în urmă, care, în mod hilar, rulează Android. Dar nu acesta este aspectul cel mai important, ci faptul că ambele aparate afișează camere foto de 18 megapixeli (cea principală) și de 8 megapixeli cea frontală. Senzori BFI sau flash-ul dual-led întregesc impresia bună, lăsată pe hârtie cel puțin, de camera acestor clone. În fața căreia, cel puțin în teorie, camerele foto de pe HTC One sau Samsung Galaxy S4 ar trebui să se rușineze.

Și cum de la teorie la practică este un drum lung, probabil că vom rămâne cu cifrele din specificațiile tehnice. Nu de alta, dar cele două aparate se vor lansa doar în Thailanda și mă îndoiesc că vom vedea în viitorul apropiat vre-un review al camerei foto mult trâmbițate. Deși ar fi interesant.

Prețul, deocamdată pentru Thailanda, este undeva la 300 de dolari fărtă conectare. Detalii legate de politica pe care o vor aborda cei de la i-mobile în atacarea altor piețe nu se cunosc. Și probabil că vor rămâne destul de bine ascunse.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep