HomeFeaturedFocusExperiment: jurnalism cu Nokia Lumia 920

Experiment: jurnalism cu Nokia Lumia 920

image

Incepand de astazi, prin amabilitatea Nokia Romania, pornesc un proiect interesant: ma voi folosi de un Nokia Lumia 920, alb (sic!) pentru a documenta activitatea de pe mobzine.ro. Inclusiv sa pun articole pe site direct de pe smartphone.

Asta inseamna ca toate pozele pentru produsele testate, materialele video de prezentare a produselor, interviurile pe care le voi face la evenimentele la care particip (si vor fi cateva interesante) vor fi facute cu Lumia 920, cel mai bun Windows Phone pe care am pus mana pana acum.

Va fi ceva interesant si va presupune o perioada de acomodare reciproca – probabil ca la inceput nu vor fi chiar cele mai bune poze/filme. Imi cer de pe acum scuze.

Scopul proiectului este acela de a va ajuta sa va faceti o idee mai clara despre ce poate Nokia Lumia 920 si Windows Phone. Daca va poate satisface dorintele si cum. Performanta, autonomie, versatilitate.

In paralel, pe Twitter (@balanionut) si Facebook (Mobzine Romania) veti vedea poze fi filme facute in mediul real.

Asa ca va recomand sa urmariti materialele caci va merita!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

9 COMENTARII

  1. @Radu
    Incerc sa iau cele mai bune materiale. Probabil ca vor fi si situatii in care Lumia 920 nu e de ajuns, vad atunci cum ma descurc.

    @florinbv
    Vom vedea la finalul proiectului daca e sau nu asa.

  2. Foarte tare ideea Ionut. Felicitari pentru initiativa. Ne faci sa renuntam la camerele foto si aparatele de filmat pentru un Lumia 925?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep