HomeFeaturedFocusGoogle nu renunță la seria Nexus

Google nu renunță la seria Nexus

sundai

Dacă tot am vorbit despre aparatele cu versiune pură de Android și lupta pe care acestea o duc, este cazul să spunem și că cei de la Google nu sunt dispuși să renunțe la seria Nexus. Asta chiar dacă LG nu mai pare interesat să continue colaborarea pe zona de smartphone Nexus.

Același Senior Vice-President pe divizia Android, Chrome & Apps de la Google, Sundar Pichai, a dezvăluit în cadrul aceluiași eveniment D11, că intenția celor de la Google este de a continua seria Nexus, al cărei scop este de a ghida ecosistemul Android.

Chiar dacă alte detalii nu au fost lăsate să scape, mai ales în fierbintea chestiune a lui Nexus 5 și a producătorului care va furniza hardware-ul, această confirmare vine să ne liniștească într-o oarecare măsură. Dacă următorul smartphone din seria Nexus se va mai numi Nexus 5 sau nu, rămâne de văzut. Important este că din ceea ce afirmă oficialii Google, el va exista.

Personal, aș merge pe denumirea de Nexus 5, odată datorită succesului de care s-a bucurat Nexus 4, în ciuda dificultăților de aprovizionare de la începutul vieții sale comerciale, dar mai ales datorită faptului că se potrivește de minune cu o diagonală de 5 inchi. 🙂

via Engadget

2 COMENTARII

  1. Pe zona de smartphone era o miza mai mare pentru LG. In continuare cred ca Nexus 4 a fost un aparat reusit, caruia i-ar fi stat bine o continuare. Pentru Google, seria Nexus este clar un motor pentru ecosistemul Android.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep