HomeFeaturedFocusHTC First, telefonul Facebook, un succes îndoielnic

HTC First, telefonul Facebook, un succes îndoielnic

htc first

Mai corect spus, un succes inexistent. Asta dacă e să fim eleganți. Pentru că altfel nu se explică decizia părților implicate de a nu mai aduce HTC First în Europa. Asta deși existau deja câteva precomenzi, care sunt in curs de anulare. Se pare că decizia le aparține celor de la Facebook mai degrabă decât partenerilor din acest proiect, cei de la HTC.

Cei de la Engadget au încercat să găsească confirmări ale acestei știri, și până la urmă au obținut și o confirmare oficială venită de la unul dintre marii operatori din Europa:

“Following customer feedback, Facebook has decided to focus on adding new customization features to Facebook Home over the coming months. While they are working to make a better Facebook Home experience, they have recommended holding off launching the HTC First in the UK, and so we will shortly be contacting those who registered their interest with us to let them know of this decision. Rest assured, we remain committed to bringing our customers the latest mobile experiences, and we will continue to build on our strong relationship with Facebook so as to offer customers new opportunities in the future.”

Cred că este modul elegant și finuț de a spune de fapt că Facebook Home a fost un proiect nefericit, lucru de care, până la urmă, s-au lamurit și cei direct implicați în proiect. Este greu de pus eșecul acestui proiect pe umerii celor de la HTC, care, așa cum am văzut recent, au destul de mult succes cu o gamă foarte amplă de aparate. Mai degrabă, în ciuda popularității ridicate în rândul platformelor sociale, Facebook se pare că a supra-licitat cu al său Home dorința de a deveni elementul central al unui smartphone.

via Engadget

4 COMENTARII

  1. Am zis de cand l-am vazut ca va fi un esec – nici acum nu inteleg ce au avut in cap cei de la HTC ca sa renunte la Sense si sa puna Home.
    MI-=am instalat Home pe HTC One si Galaxy S4 si a ramas doar cu icon-ul, pentru ca nu ma regasesc deloc in Home – pozele alea nu sunt in masura sa justifice ocuparea spatiului. Prefer shell-ul clasic. Alternativ am Windows Phone care face cam acelasi lucru, mai bine.

  2. Facebook ar trebui sa gaseasca ceva mai interesant daca vor sa devina atractia centrala. In momentul de fata nu prea iti vine sa cumperi un telefon doar pentru facebook home.

    Dar de aia le-au scazut in halul asta actiunile

  3. Nu se justifica o lansare in Europa pentru ca nu au reusit sa il vanda nici in America, AT&T a scazut pretul HTC First de la 99 dolari la 99 centi pentru contractele pe doi ani.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep