HomeFeaturedFocusHTC M4 copiază fidel aspectul fratelui mai mare, HTC One

HTC M4 copiază fidel aspectul fratelui mai mare, HTC One

htcm4

La o scară puțin mai mică. Ca să vă faceți o idee, ecranul lui HTC M4 se oprește la 4,3 inchi și o rezoluție 720p. Ca să aveți și o idee legată de aspect, priviți leak-ul celor de la PhoneArena. Diferența vizibilă la o privire rapidă este dată de blitzul camerei foto.

Și la caracteristicile tehnice avem de-a face cam cu același fel de diferențe, destul de mică. Cel puțin la nivelul la care avem disponibile aceste informații. Vorbim despre un procesor care se spune ca va fi dual-core, conexiune LTE, o memorie internă de 16 GB, o memorie RAM de 2 GB, o baterie de 1700mAh sau o cameră UltraPixel de 4 megapixeli.

Având în vedere că din punct de vedere fizic modelul se bazează pe succesul lui HTC One (fotografia pentru comparație a celor de la Engadget este grăitoare în acest sens), și că în ceea ce privește lansarea sa, se spune că va fi disponibil în luna Iunie, cred că vorbim despre un telefon care va avea ceva de spus în zona de Androide medii. După 606w sau 608t, după o serie de Desire-uri, iată că HTC se pregătește să aducă și un model ceva mai promițător. Să sperăm că disponibilitatea sa va fi cela mai amplă și că nu vom asista iarăși la un model dedicat doar piețelor asiatice.

htc-m4-vs-m7

ia PhoneArena, Engadget

3 COMENTARII

  1. HTC First e un model doar pentru AT&T, au pastrat Sense pentru restul modelelor Android.
    E adevarat ca HTC e departe de ceea ce era in 2010 cand au adus Nexus One, dar situatia se poate redresa.
    Au lansat sau au in plan mai multe modele pentru piata asiatica si asta ar putea redresa vanzarile.
    Cu zvonuri de genul asta cred ca testeaza piata si opinia publica. Sper sa nu strice ce au reusit cu HTC One.

  2. HTC merge din greseala in greseala in ultima perioada. Au reusit sa faca un HTC One foarte ok, nu au fost in stare sa il aduca la timp pe piata pentru ca nu au avut curaj sa produca fara sa stie care va fi cererea. Prin urmare si-au pierdut avantajul de a veni cu produsul pe piata in fata Samsung.

    Ani de-a randul au mers pe ideea ca ofera produse pentru oricine, in orice combinatie si au pierdut. Ai fi zis ca au invatat ceva. Cu toate astea au lansat telefonul cu Facebook Home – tocmai ei, cei care se mandreau cu interfata grafica personalizata pe Android. Practic au acceptat ca Facebook Home e mai ok.

    Cu lucrurile astea in minte crezi ca nu vor aduce un model similar, mai ieftin?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep