HomeFeaturedFocusHTC One cu Android Stock confirmat oficial și aruncat direct în luptă

HTC One cu Android Stock confirmat oficial și aruncat direct în luptă

Unul dintre cele mai reușite telefoane Android ale momentului (dacă nu cumva cel mai reușit), vine în întâmpinarea iubitorilor de Android pur, fără floricelele fiecărui producător. Și de această dată este o afirmație oficială, venită din partea lui Sundar Pichai de la Google, în cadrul conferinței D11. Se pare că ulterior a venit și confirmarea oficială din partea HTC. Va exista HTC One cu Android Stock!

htc-one_cyanogenmod

Aparatul se va bucura de cea mai pura versiune de Android 4.2.2 și va fi disponibil la prețul de 599 dolari fără nici o obligație de conectare, prin intermediul a doi operatori în Statele Unite, cel puțin în primă fază.

Partea cea mai interesantă este dată de ziua lansării sale în Google Play Store, care coincide cu cea a lansării rivalului Samsung Galaxy S4 cu Android Stock, la un preț ceva mai mare, de 649 dolari. Asistăm la un soi de meci de șah comercial între cei doi producători, pe care cei mai bătrânei dintre noi și-l aduc aminte atât de bine, în cazul magazinelor UltraPro și Flamingo, care apăreau cot la cot în fiecare locație nouă. Rezultatul acestei lupte nu a fost unul fericit pentru nici una dintre cele două părți, dar aceasta este istorie. Dacă mă gândesc bine, un meci mai contemporan, dar absolut similar și interesant de urmărit, este dat de farmaciile Catena și SensiBlu.

Dar să ne întoarcem la IT și la cei doi cavaleri în armuri strălucitoare. Lupta aceasta, în care nu mai apare handicapul termenului de punere în vânzare și în care va conta mult opinia utilizatorilor despre cele două telefoane (și probabil și diferența de preț), poate avea și o altă miză. Având în vedere decizia nefericită aș spune eu, a celor de la LG de a nu se mai implica împreună cu Google în următorul proiect Nexus la nivel de smartphone, probabil că alegerea celor de la Google va fi făcută între unul dintre cei doi eroi ai noștrii. Care în prezent, la fel ca în povești, se luptă pentru a câștiga admirația prințesei Google. 🙂

via Engadget

5 COMENTARII

  1. Atata timp cat nu sunt in competitie cu un Nexus 5, ar putea avea succes. HTC mai ofera in SUA si versiunea Developer Edition, cu bootloader deblocat si stocare de 64GB, la pretul de 649 dolari.

  2. Banuiesc ca o situatie asemanatoare este si in cazul Galaxy S4. Pana la urma telefoanele cu Android stock, merg catre o anumita categorie de utilizatori, care tocmai asta apreciaza: sistemul de operare pur!

  3. Sunt foarte curios daca va prinde HTC One cu stock Android. Din punctul meu de vedere, un HTC One fara Sense, Boomsound, Blinkfeed, Zoe e degeaba. Harwdare-ul e foarte important, nu neg, insa valoarea pe care HTC a adus-o cu One e legata de produsul complet, adica hardware + software

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep