HomeFeaturedFocusLumia 928, făcut special pentru poze în lumină slabă

Lumia 928, făcut special pentru poze în lumină slabă

image

Site-ul Microsoft prezintă câteva informații interesante despre modul în care a fost creat Nokia Lumia 928 (925 pentru Europa): camera este elementul central, pentru că oamenii au nevoie de telefoane cu camere capabile să facă poze bune, mai ales în condiții de lumină slabă (low light).

Schema de mai jos dă câteva informații valoroase, de care a ținut seama Nokia când a creat Lumia 920 și generația 928/925.

Știați că 90% din timp ni-l petrecem în spații închise? Că 70% din posesorii de smartphone-uri apreciază ca primă funcție camera foto?low-light-infographic

Că peste 3 milioane de tweet-uri din 2013 au poze făcute în lumină slabă? Că mulți dintre utilizatori se folosesc de smartphone pentru a face poză mâncării și prietenilor cu care ies în oraș după serviciu?

Informațiile par să stea în picioare și par să confirme decizia Nokia de a investi într-o tehnologie care să permită telefoanelor mobile să facă poze de calitate în condiții de lumină slabă.

Vă întreb acum, cât de mult contează calitatea camerei în alegerea telefonului? Pentru mine, până să încep să folosesc Facebook sau Instagram, camera nu conta deloc. Acum e interesantă și merită atenția mai ales pentru situațiile în care vreau să fac rapid poze copiilor.

Îmi bazez decizia de alegere a unui telefon pe calitatea camerei? După ce criteriile de autonomie, design, calitate, performanță au fost trecute, camera este cea care ar trebui să fie decisivă în alegere.

De asta am folosit HTC One și acum Nokia Lumia 920.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep