HomeFeaturedFocusMicrosoft și barierele doborâte: 250 milioane de utilizatori SkyDrive si 100 milioane...

Microsoft și barierele doborâte: 250 milioane de utilizatori SkyDrive si 100 milioane licente Windows 8

Tami-Reller-Windows-8

Se pare că este o perioadă specială pentru cei de la Microsoft, care par foarte deciși să arate că lucrurile se mișcă într-o direcție bună, în ciuda opiniei generale. Astfel, la un interval foarte scurt de timp, pe blogul oficial al companiei apar materiale care vor să evidențieze acest trend crescător.

Dintr-un astfel de material, aflăm că numărul de utilizatori de Sky Drive a depășit borna de 250 de milioane. Cu 50 de milioane adăugați în ultimele luni de zile, de la lansarea lui Windows 8. Și dacă ne aruncăm ochii pe un interviu, găzduit de același blog oficial, în care Tami Reller punctează că numărul de licențe de Windows 8 vândute a depășit pragul de 100 de milioane, putem să dăm drumul la calcule. Jumătate dintre utilizatorii de Windows 8 folosesc și Sky Drive. Nici nu este de mirare, având în vedere integrarea destul de puternică în Windows 8.

Este evident că scopul acestor acțiuni de marketing este schimbarea imaginii destul de șifonate în ceea ce privește vânzările și adopția în rândul utilizatorilor a noului sistem de operare al celor de la Microsoft. Și mai este destul de evident că aceste eforturi de marketing nu sunt suficiente, lăsând loc de cârcoteală pentru cei pasionați de așa ceva. În doar câteva rânduri, cei de la Engadget au surprins și părțile negative din spatele acestor cifre.

via Microsoft Blog, Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep