HomeFeaturedFocusOneNote: killer app pentru Windows Phone

OneNote: killer app pentru Windows Phone

image

Folosesc OneNote de mai bine de 8 ani pe toate sistemele pe care există disponibil clientul. Aplicația de luat note de la Microsoft (disponibilă în suita Office sau gratuit în Office Web App) mă ajută să fac rapid însemnările de care am nevoie atunci când sunt într-o ședință, la vreun interviu sau vreo conferință. Cu doar câteva clickuri ale mausului pot insera liste, diagrame, schițe, pot face capturi audio/video și adăuga link-uri. E o combinație de funcții care poate fi cu greu regăsită într-o aplicație cross-platform.

În momentul de față am OneNote instalat pe Windows 8, pe Windows Phone 8 și Windows Phone 7.8 plus Android și îmi fac foarte bine treaba, mai ales că toate fișierele rezultate sunt salvate automat în SkyDrive de unde le accesez ori de câte ori am nevoie, chiar și din browser de pe Linux sau MacOS.

Cu toate astea, doar de curând am descoperit o funcție excelentă din Windows Phone care pune și mai bine în valoare OneNote. Cu o simplă comandă vocală de genul ‘note’ și apoi text, pot să creez instant o filă OneNote care să cuprindă informația pe care am transmis-o prin voce. Sistemul de operare Windows Phone încearcă să introducă și un text cu conversia de la voce – e util pentru vorbitorii de engleză. În cazul meu, mă ajută doar integrarea ca și obiect audio a înregistrării mesajului.

Suficient pentru ce am nevoie. Vedeți mai jos un demo de OneNote.

Nu numai pentru elevi/studenți e o facilitate excelentă și aduce un plus de valoare pe Windows Phone. Dar și pentru oricine e în situația de a lua rapid notițe și vrea să aiba maximul de eficiență.

Mai jos vedeți în acțiune OneNote pe Windows Phone 8 ca să vă faceți o idee completă:

Sfatul meu? Încercați OneNote că o să vă placă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep