HomeFeaturedFocusPrima intalnire cu Surface RT

Prima intalnire cu Surface RT

image

Sunt produse despre care poti citi o gramada de lucruri, poti incerca sa ti ke imaginezi si poti sa le judeci inainte de a le vedea. Si sunt altele (multe) pe care nu le apreciezi corect nici macar dupa ce le vezi si incepi sa le folosesti.
Surface RT, tableta Microsoft cu Windows intra in a doua categorie. Zilele astea am reusit intr-un final sa tin si eu una in mana. Primul contact interesant, magneziul carcasei iti lasa o impresie de soliditate. Ecranul e fain, pare ca Windows-ul RT merge ok.
E mai groasa decat mi-am inchipuit si sigur mai grea.

image

Mi-a starnit interesul pentru Surface. Imi propun sa vad una Surface Pro si sa o compar cu MacBook Air a carui baterie da semne de oboseala (dupa doi ani). Sunt sanse mari sa imi placa si poate fac un upgrade …

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Exact așa ceva am achiziționat acompaniat de Office 2013 și se mișcă surprinzător de bine. Am renunțat să car zilnic laptopul, iar integrarea Sky Drive cu 25 G free este fantastică.

  2. @dedalmapeti
    Există și varianta de tabletă cu W8 motorizată de procesor ATOM. Ai combinația de autonomie a Windows RT plus posibilitatea de a rula toate aplicațiile Windows 8. E drept, performanța nu e la același nivel

  3. W8 merge excelent pe tabletă, iar acompaniat de Office 2013 înlocuiește perfect un ultrabook. Singurul minus noul start screen. RT însă este o joacă care nu își justifică prețul având în vedere că nu poți instala niciun soft de W7, iar Windows Store este o mizerie din mai multe puncte de vedere. De altfel atitudinea față de RT este negativă și dinspre marii producători de hw.
    Dacă vrei ceva care să merite cu adevărat recomand un W8 adevărat, nu handicapatul RT.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep