HomeFeaturedFocusRecomandare: Spy Earphone, aplicatie in stil James Bond

Recomandare: Spy Earphone, aplicatie in stil James Bond

wp_ss_20130528_0001wp_ss_20130528_0002

Deveniți un fel de agent 007 prin intermediul unui Windows Phone și al aplicației Spy Earphone pentru Windows Phone 8. Vă folosiți de smartphone și căștile din dotare pentru a spiona audio ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră.

Programul Spy Earphone folosește niște agloritmi de amplificare a sunetului recepționat prin microfon, rezultatul fiind redat în căști – e absolut necesar să folosiți căștile, altfel soluția nu funcționează corect.

Mare atenție când vă jucați cu setările și nivelul de amplificare, mai ales dacă aveți niște căști bune – zgomotul (foarte puternic) redat vă poate cauza probleme! Folosiți doar niveluri joase de amplificare, altfel vă alegeți doar cu un zgomot și sistemul va intra în rezonanță.

wp_ss_20130528_0003

Sunt cazuri în care o astfel de aplicație poate să vă fie utilă. Nu abuzați de ea, și așa cum spune și producătorul, folosiți programul în limitele legii. Ca și modalitate de distracție, Spy Earphone cred că și-a atins scopul. Se pot găsi și câteva întrebuințări chiar utile – vă las pe voi să le descoperiți.

image

Spy Earphone se poate descărca gratuit din Windows Phone Store.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep