HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S4 doboară recordul de vânzări al companiei

Samsung Galaxy S4 doboară recordul de vânzări al companiei

jkshinunpacked

Conform unei declarații a lui J.K. Shin, unul dintre directorii executivi ai companiei, oferită celor de la Korea Times, vânzările de Galaxy S4 vor depăși bariera de 10 milioane de bucăți în câteva zile. Declarația vine să arate puterea acestui aparat în portofoliul companiei.

Prin comparație, predecesorul Galaxy S3 a depășit această barieră în 54 de zile de la data punerii sale în vânzare, în timp ce lui Galaxy S4 i-a fost necesar mai puțin de o luna! De asemenea, aceste cifre reprezintă și o încununare cu succes a tuturor eforturilor de marketing pe care compania coreeană le-a făcut. Sunt convins că cifrele vor arăta bine și pe viitor.

via TheVerge

6 COMENTARII

  1. Daca e sa ii credem pe producatori, este totusi vorba despre telefoane vandute:

    “We are confident that we will pass more than 10 million sales of the S4 next week. It is selling much faster than the previous model S3,” Samsung Electronics co-CEO Shin Jong-kyun told reporters

  2. Acum cateva zile era o alta stire care vorbea de 4 milioane terminale livrate catre operatori pana la sfarsitul lunii aprilie, peste 6 milioane pana pe 13 mai si o prognoza de 10 milioane pana la sfarsitul lunii mai. Totusi, faptul ca au fost livrate catre parteneri, nu inseamna ca au si fost cumparate de utilizatori.

  3. Una bucata producator a reusit sa vanda mai multe telefoane intr-o luna decat toate WP-urile la loc in 5 luni? (cifrele spun ca s-au vandut cam 4-5 mil telefoane cu WP).
    Mie-mi pare chiar ok cifrele de la WP….la ce ofera…ba chiar extraordinare…
    Una peste alta…succesul asta nu-i bun…prea mult succes duce la aroganta…iar aroganta duce la un produs prost (vezi Nokia)

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep