HomeFeaturedFocusSchimbări importante aduse de update-ul HTC One 1.29.401.13

Schimbări importante aduse de update-ul HTC One 1.29.401.13

Screenshot_2013-05-09-21-12-27Screenshot_2013-05-09-21-12-14

Am reușit să forțez și eu update-ul 1.29.401.13 (e versiunea internațională) pe HTC One. Prima impresie: apar câteva directoare ce grupează diferite aplicații preinstalate și informațiile despre locație sunt actualizate corect. Până acum eram constant poziționat la Lisabona în loc de Brașov.

Oficial, 1.29.401.13 aduce îmbunătățiri legate de stabilitate, locație. Apoi vin lucrurile mai interesante: calitate mai bună în înregistrările cu HTC Zoe (e facilitatea prin care se înregistrează 5 secunde de imagini și apoi utilizatorul poate alege poza care îi place mai mult), ceva chestii legate de Beats Audio (nu le-am detectat încă) și eficiența de eliminare a zgomotului de fundal din înregistrările slow motion.

Consider că update-ul merită instalat rapid pentru finisările pe care le aduce funcției de fotografiere/filmare. În primă fază opțiuni avansate de finisare a imaginii.

Screenshot_2013-05-09-21-17-47

Și apoi am mai observat o claritate crescută și culori mai bine conturate pentru poze. Nu am apucat să fac niște poze înainte și după ca să văd exact diferențele.

Pe XDA, via AndroidPIT e dată comparația de mai jos care spune multe. Încerc să fac și eu ceva materiale să mă conving dacă diferența e chiar așa de mare. În mod cert există.

image

Cu update-ul instalat am făcut pozele de mai jos în lumină slabă. Prima e cu bliț.

IMAG0002

A doua fără, cu modul de noapte activat.

IMAG0004

Detaliile sunt chiar foarte bune.

O ultimă schimbare adusă de acest update e legată de modul în care informațiile erau inserate în EXIF despre ISO când setările erau modificate manual.

Cu update-ul de față HTC One devine și mai bun.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

6 COMENTARII

  1. @Ionut
    Nu am vazut sa fie luminate permanent. Probabil ca se poate face ca ele sa fie luminate permanent, daca resesti sa gasesti si sa instalezi un kernel modificat corespunzator.

  2. Salut, Imi spui te rog frumos daca butoanele de home si undo la htc one trebuie sa fie luminate sau nu? Se poate face acest lucru de undeva din soft? La mine sunt in permanenta stinse.
    Multumesc

  3. @Marius
    Nu pot sa iti spun pentru ca aparatul folosit de mine e un sample de review si nu exista ROM-ul public pentru download.

    NU, nu a fost nevoie de niciun fel de unlock. E procedura normala de instalare manuala printr-un fisier executabil care trimite automat ROM-ul catre aparat.

  4. De la HTC? Poti sa imi spui mai exact de unde?
    Nu a fost nevoie sa faci unlock la device sa poti instala ROM-ul respectiv?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep