HomeFeaturedFocusSony Xperia ZR poate face fotografii sub apă

Sony Xperia ZR poate face fotografii sub apă

xperiazl

Am văzut că există o categorie de telefoane care pun accentul pe rezistență sporită la diferiți factori, fie ei mecanici sau de altă natură și care se adresează unor oameni activi. În această categorie de telefoane, alături de Caterpillar B15, Samsung Galaxy Xcover sau Sonim XP putem plasa de acum și Sony Xperia ZR, al cărui principal argument pentru justificarea acestei catalogări îl reprezintă posibilitatea de a filma și fotografia sub apă.

Bineînțeles că aparatul celor de la Sony dispune și de alte argumente tehnice demne de luat în considerare. Eranul 720p de 4,6 inchi, procesorul quad-core de 1,5 GHz sau memoria RAM de 2 GB sunt doar câteva dintre ele. Nu lipsesc LTE sau NFC, pentru a întregi imaginea unui aparat care, cel puțin la prima vedere, este destul de interesant.

Asta dacă putem trece peste designul destul de clasic al celor de la Sony, care oferă o margine generoasă în jurul display-ului. Pentru că de așteptat foarte mult după acest telefon nu poate fi vorba, japonezii promițând o disponibilitate într-un număr mare de piețe la nivel global până la sfârșitul lunii viitoare. Dacă le iese, felicitări pentru viteza lansării comerciale.

via Engadget

5 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep