HomeFeaturedFocusAdobe Reader ajunge pe Windows Phone

Adobe Reader ajunge pe Windows Phone

wp_ss_20130606_0003wp_ss_20130606_0004

Adobe a lansat (în sfârșit) și varianta de Windows Phone pentru soluția de vizualizare de documente în format PDF. Până acum ceea ce se putea folosi era soluția dată de Microsoft prin Reader, o variantă minimală pentru popularul program Adobe. Față de ceea ce făcea Reader, aplicația oficială Adobe ar trebui să știe să deschidă orice format PDF, inclusiv cele protejate prin parolă. Să nu mai spunem de opțiunile de copiere de text, căutare prin document și/sau zoom.

Ar trebui să fie o veste bună pentru utilizatorii de WIndows Phone. Teoretic cel puțin, pentru că în realitate sunt încă zone în care utilitatea lipsește. De exemplu nu se poate partaja documentul deschis, nu se poate merge la o anume pagină și dacă vreți să intrați în meniu, va trebui să lansați aplicația separat – dacă folosiți ca urmare a deschiderii unui atașament sau a vreunui PDF din cloud nu va merge.

Și încă ceva: teoria nu se aplică în practică – documente PDF protejate, extrase direct din arhive ZIP, nu pot fi deschise!

Oricum, pare mai bună și mai rapidă decât soluția Microsoft. Dacă vă interesează, puteți descărca Adobe Reader pentru Windows Phone 8 de aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep