HomeFeaturedFocusApple completează cifrele despre informațiile furnizate către NSA

Apple completează cifrele despre informațiile furnizate către NSA

apple-headquarters-designs

Pentru că nu puteau rămâne mai prejos, atunci când Microsoft și Facebook au făcut publice câteva cifre legate de cererile primite de la NSA pentru a furniza informații confidențiale ale utilizatorilor, cei de la Apple au venit și ei cu setul lor de cifre legate de acest subiect fierbinte.

Se pare că în aceeași perioadă de șase luni, au fost primite între 4.000 și 5.000 de cereri care au privit aproximativ 9.000 de conturi sau device-uri. Chiar dacă pare puțin, în comparație cu numărul total de utilizatori, începe să devină un număr mare, odată ce îl alăturăm celorlalte cifre de la companiile amintite mai sus. Și asta având în vedere că adunăm cifrele doar de la trei companii. Cifre care s-ar putea să nu fie cele reale. Sau dacă sunt, sunt cele cerute oficial de către autoritățile din Statele Unite.

Nu știu de ce, dar parcă nu cred în inocența companiilor care fac subiectul acestor acțiunil ale NSA-ului prin programul PRISM, recent desconspirat. Cred că a existat o colaborare mult mai strânsă între cele două părți, care a depășit cu mult granițele pe care Apple a încercat să le contureze atunci când a explicat motivele pentru care au venit cererile din partea autorităților: „searching for missing children, preventing suicides and robberies”. Hai să fim serioși!

via Apple

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep