HomeFeaturedFocusAsus aduce o nouă inovație: tabletă, laptop și desktop într-un singur produs

Asus aduce o nouă inovație: tabletă, laptop și desktop într-un singur produs

Asus_Trio_Computex-580-75

O face la Computex, acolo unde a arătat pentru prima dată publicului Asus Transformer Book Trio, un produs căruia îi este alăturată descrierea “world’s first three-in-one notebook, tablet, and desktop PC”, care acoperă foarte bine cele trei funcționalități de bază ale produsului.

Ca și în cazul lui Asus Transformer AiO P1801, atributul de bază și care pare să impresioneze cel mai mult este date de posibilitatea de a utiliza două sisteme de operare, Windows 8 și Android Jelly Bean fiind cele care se ocupă de scoaterea în evidență a funcționalităților de desktop business/office, respectiv de tabletă pentru entertainment. Tableta de 11,6 inchi se poate conecta la un PC Station dock care adaugă un procesor, o tastatură, câteva porturi și mai ales o baterie suplimentară, pentru a se transforma într-un notebook.

Același PC Station Dock se poate conecta la un monitor extern, pentru a deveni un desktop clasic, închizând practic trio-ul tableta, notebook și desktop. Chiar dacă nu au fost făcute publice detalii comerciale legate de o posibilă dată de apariție sau un preț informativ, cred că produsul reușește să stârnească. Este încă o dovadă, dacă mai era nevoie, a faptului că Asus se numără printre puținele companii care nu se ferește de revoluționarea unor concepte clasice. Unul dintre cititorii celor de la The Verge a descris cel mai bine o primă impresie pe care un astfel de produs inovator o poate lăsa atunci când aflii pentru prima dată de el: This is so Asus!

Via The Verge

2 COMENTARII

  1. Daca ai aproape inca un monitor, le poti folosi si simultan. Oricum, partea faina, din punctul meu de vedere, este data de posibilitatea de a avea la indemana doua sisteme de operare.

  2. Practic, e vorba de o tableta Android cu procesor Atom si un notebook fara ecran cu procesor Intel Haswell. Nu mi se pare cea mai fericita alegere tocmai pentru ca sunt doua dispozitive pe care nu le poti folosi simultan.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep