HomeFeaturedFocusMai mult de 80000 de aplicații în Windows Store

Mai mult de 80000 de aplicații în Windows Store

image

Ieri v-am prezentat un TOP al celor mai interesante aplicații românești pentru Windows 8 METRO, din Windows Store. Azi am citit că numărul de aplicații din Windows Store a sărit de 80000 (conform
celor declarate de Tami Reller la Computex acum două săptămâni), și că saltul de la 70000 s-a realizat în doar trei săptămâni. Alt element notabil este și că aplicații interesante vor fi anunțate săptămâna viitoare la conferința BUILD din San Francisco.

Ca utilizator de Windows 8 mă bucur să aud că numărul de aplicații din Store crește. M-aș bucura totuși mult mai mult să văd aplicații bine făcute, care răspund unor necesități clare. Să dau un exemplu: Newsbento e un client de știri foarte bun pe Windows 8 și RT. Nu la fel de bun ca Flipboard-ul din App Store, dar e o alternativă de luat în seamă.

Mi-aș dori ca pe lângă numărul de aplicații să crească și calitatea lor – să văd într-adevăr programe care pun în valoare METRO (pardon, Modern UI) și experiența touch și te fac să uiți să mai lași din mâna tableta RT. Până acum, selecția de aplicații existentă cuprinde titluri ok, nu fenomenale. Microsoft are mare nevoie de ceva cu adevărat deosebit dacă vrea să impună mai repede interfața din Windows 8. Schimbarea Apple din iOS 7, ce copiază conceptul METRO arată că direcția e bună, mai trebuie să existe și accelerație corespunzătoare pentru ca lucrurile să se schimbe.

Apropo de asta, ce aplicații Windows 8 METRO folosiți și le-ați recomanda mai departe?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep