HomeFeaturedFocusPrey 2 poate fi remodelat de Arkane Studios într-un nou System Shock

Prey 2 poate fi remodelat de Arkane Studios într-un nou System Shock

prey-2-killian

Vreți să auziți un zvon ce v-ar putea determina să vă schimbați nădragii? Umblă vestea pe internet că Bethesda ar fi luat de tot Prey 2 din mâinile celor de la Human Head, unde jocul a fost pus pe pauză de aproape un an de zile. Jocul ar fi acum în dezvoltare la Arkane Studios, creatori ai lui Dishonored.

Nu asta este vestea ce necesită pantaloni noi. Aparent, Arkane Studios are ca direcție generală „uitați că îi zice Prey 2 și tratați-l ca pe un nou System Shock”. Vă las să căutați o altă perechi de nădragi.

O să explic pentru cei care nu pot aprecia magnitutinea acestui zvon. Arkane a făcut Arx Fatalis, care este un succesor spiritual excepțional pentru Ultima Underworld. Apoi au făcut Disnonored, care este inspirat în bine de Thief.

Atât Thief, cât și Ultima Underworld au fost făcute de aceeași companie pe care Arkane o tot emulează de ani de zile Looking Glass. Tot ce le lipsește este un echivalent al lui System Shock pentru a completa setul.

Zvonul nu este confirmat de Bethesda, dar, dacă ar fi adevărat, atunci este cel mai fenomenal lucru anunțat de la noul Torment.

Material preluat de pe www.games-arena.ro

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep