HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab 3 de 10,1 inchi confirmat oficial cu procesor Intel

Samsung Galaxy Tab 3 de 10,1 inchi confirmat oficial cu procesor Intel

samsung-galaxy-tab-3-635

Ceea ce săptămâna trecută era doar o posibilă relație adulteră, a devenit o legătură oficializată. În prima zi de Computex, Asus a prezentat tableta Galaxy Tab 3, iar varianta de 10,1 inchi se bucură de un procesor Intel dual-core de 1,6 GHz, cu o cantitate cam mică de memorie RAM, de doar 1 GB. În momentul lansării comerciale, tableta se va prezenta în fața doritorilor în trei variante, cu WiFi, cu WiFi plus 3G și varianta de vârf, cu LTE.

A fost lansată și varianta de 8 inchi, care afișează în mare aceleași caracteristici tehnice, având însă o cantitate de memorie RAM cam neobișnuită. Mai exact, 1,5 GB. Încă nu se știe exact cine va furniza procesorul, un dual-core de 1,5 GHz. Probabil că cei de la Samsung vor să testeze această relație cu Intel, pentru a decide gradul de implicare. Ca să glumim, putem să îi spunem căsătorie de probă.

via Engadget

2 COMENTARII

  1. Abia astept ziua sfanta de salariu sa ma “fericesc” cu una din tabletele astea:)))) Eu zic ca astia de la Samsung duc tehonlogia departe, nu ma gandeam sa mai scoata ceva in curand, atat de bun;dar uite ca se poate:)

    Cred ca si cea de 10 inch si de 8inch sunt la fel de performante, bine diferenta este evident la display si la megapixels la camera. Pe mine ma fascineaza ca are procesor intel dual core de 1,6 GHz!! sincer, imi place si mi-o doresc mult de tot. Rar imi casuna pe ceva, dar nu e vorba de vreo fita, pt ca tableta asta e si ultila si tine loc si de entertaiment:D:D:D!!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep