HomeFeaturedFocusSmart III si Smart Mini, două smartphone-uri noi în oferta Vodafone Romania

Smart III si Smart Mini, două smartphone-uri noi în oferta Vodafone Romania

Vodafone lansează astăzi două noi smartphone-uri pentru zona de low-budget, Smart III și Smart Mini, care aduc tehnologia de ultimă oră în randul publicului larg, fără a crea o presiune a costurilor și ajută la creșterea vitezei de adopție a serviciilor de Internet pe mobil.

vodafone smart III

Vodafone Smart III are un ecran WVGA de 4 inchi, procesor ARM Cortex A9 la viteza de 1 GHz, 1 GB memorie RAM și memorie internă totală de 4 GB. O cameră de 5 megapixeli alături de senzorii de proximitate, accelerometrul, busola electronică sau lumina ambientală întregesc peisajul, peste care vine capac un Android Jelly Bean 4.1. Totul la prețuri ce pornesc de la doar 1 Euro, împreună cu abonamentul Smart 15 (15 Euro/lună cu TVA), încheiat pe doi ani.

vodafone smart mini

Smart Mini, disponibil în variantele de culoare alb și negru, aduce, pe lângă ecranul capacitiv HVGA de 3,5 inchi, un procesor de 1 GHz, susținut de 512 MB memorie RAM, 4 GB de memorie internă și o cameră foto de 2 megapixeli, toate motorizate de același Jelly Bean. în plus, cea mai recentă tehnologie Assisted GPS, oferă acces la hărți de calitate, pentru a facilita deplasarea utilizatorilor. Aparatul este disponibil abonaților Vodafone la prețuri ce pornesc de la 1 Euro, împreună cu abonamentul Smart 10 (10 Euro/luna cu TVA) sau într-un pachet prepaid, la un preț special, de 67 Euro.

“Noile Vodafone Smart III si Vodafone Smart Mini continua succesul inregistrat de Vodafone Smart si Smart II si fac parte din strategia noastra de a facilita adoptia serviciilor de Internet pe mobil in randul tuturor utilizatorilor. Odata cu noile abonamente Smart si Easy oferim, la pachet cu noile telefoane, si acces inclus la o gama larga de servicii de Internet pe mobil, muzica si TV, precum si un set complet de aplicatii de securitate si back-up, iar Smart Mini beneficiaza si de un avantajos pachet prepaid”, a declarat Andreea Cramer, Director, Postpaid, Vodafone Romania.

Cu extraopțiunea Nelimitat în valoare de 6 Euro credit, clienții Vodafone pot comunica nelimitat, în orice rețea națională, prin SMS. Mai mult, aceștia primesc și 2000 de minute în rețea, 100 de minute naționale și 150 MB trafic de date.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep