HomeFeaturedFocusWindows 8.1 Preview: cum folosești același wallpaper și în ecranul cu Tile-uri

Windows 8.1 Preview: cum folosești același wallpaper și în ecranul cu Tile-uri

Intro

Una din funcțiile noi aduse de Windows 8.1 Preview este posibilitatea de a avea același wallpaper de pe classic desktop și pe ecranul principal (cel cu Live Tile-uri). Așa se păstrează unitară experiența de lucru, fără disconfort la trecerea din desktop-ul obișnuit în cel METRO. Din păcate funcția nu are cea mai bună poziționare, trebuind să o cauți cu atenție dacă doar ai auzit de ea și nu ai folosit-o încă.

Veți vedea că atunci când apăsați tasta Windows și aveți activă opțiunea de păstrare a wallpaper-ului, Tile-urile din Windows 8.1 par că plutesc peste desktop. Încercați că merită!

Cum se pune wallpaper-ul și pe METRO?

1

Clic dreapt pe bara de sistem din desktop classic. Alegeți Properties și apoi intrați în tab-ul Navigation. Aici bifați Show my desktop background on Start.

2

După Apply, fundalul din ecranul principal (cel cu Tile-uri) din Windows 8.1 Preview benficiază ce aceiași imagine pe care o aveți și pe desktop classic. Orice schimbare făcută asupra fundalului din Windows classic, e replicată automat și în ecranul de START.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep