HomeFeaturedFocusXbox One vine în noiembrie de la 499 USD

Xbox One vine în noiembrie de la 499 USD

image

Într-o prezentare derulată în (parte) paralel cu keynote-ul Apple de la conferința WWDC 2013, Microsoft a oferit noi detalii despre consola One și ecosistemul de aplicații/jocuri. Toți utilizatorii actuali de abonamente Live vor putea să le folosească și pe One dacă vor mai fi active atunci când trec pe noua consolă.

Xbox One va veni în luna noiembrie cu un preț de 499 USD (în SUA, fără taxe), chiar înainte de sezonul de cumpărături de sărbători. Prețul e mai mare decât cel avut de Xbox 360 în 2005 – 399 USD. Motivul e legat de includerea senzorului Kinect în pachet. Inițial va fi vândut în 21 de țări, ca de obicei România nu e prezentă. Dacă aveți prieteni prin SUA respectiv Europa de Vest și vreți Xbox One, puteți face deja precomandă pe Amazon.

Tot astăzi Microsoft a anunțat și un nou Xbox 360, redesenat, disponibil deja în magazine. Pentru abonații Xbox Gold vine o veste foarte bună: lunar se vor putea descărca gratuit două jocuri. Primele sunt Assassin’s Creed 2 și Halo 3. O să vină și o versiune World of Tanks.

Pe parcursul prezentării de azi am văzut un demo care mi-a plăcut mult: ‘Ryse: Son of Rome’. Ești un general roman din cadrul unui FPS, care pleacă la luptă și își arată vitejia. Animația e faină, acțiunea arată bine. Vedeți demo-ul mai jos:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep