HomeFeaturedFocusAndroidWindows! soluția perfectă multiwindow pe Android

AndroidWindows! soluția perfectă multiwindow pe Android

image

Google refuză încă să aducă pe Android opțiunile de multiwindow, probabil din motive de performanță, și cu toate astea companii precu Samsung și LG au găsit că pot aduce un avantaj important utilizatorului dacă oferă mijloace de a afișa în paralel mai multe ferestre de aplicații pe ecranul Android.

Pe baza implementărilor LG și Smasung au apărut și ROM-uri terțe – CyanogenMod e cel mai cunoscut – ce oferă aceiași funcționalitate. Acum, Rockchip Electronics vine să propună o soluție proprie, mai complexă și cu un grad mai ridicat de utilitate: orice combinație de aplicații poate fi folosită pe ecran. Puteți rula filme, asculta muzică, parcurge pagini cu browser-ul, accesarea galeriei de poze, scrierea de email-uri etc. Toate ferestrele deschise, fără reducere semnificativă de performanță – e drept, pe un hardware multicore, de generație nouă.

Soluția propusă se numește AndroidWindows! și după cum puteți vedea în materialul video de mai jos, merge foarte bine pe un Android 4.2.2. Îmi place foarte mult ideea de auto-snap pentru ferestre (la fel ca pe Windows 8) plus butoane de maximizare/minimizare.

Ar fi cool să vedem cât mai repede aplicația în Google Play Store pentru utilizarea pe tablete. Că pe smartphone nu prea văd cum ai putea să manevrezi toate ferestrele, chiar și pe display-uri de 4.7+ inci.

via androidauthority

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep